Bakgrunnsbilde

HALLINGTREFF 2020

24.02.2021

Bilde Halling.no

Hallingdal arrangerer Hallingtreff i byer der vi vet det er en del studenter og andre fra Hallingdal som kanskje vurderer å flytte hjem igjen. Målet med Hallingtreff er å etablere kontakt med potensielle tilflyttere og gjøre terskelen for å flytte til Hallingdal lavere. Vi møter utflytta Hallinger og andre som er nysgjerrige på regionen vår. Vi samler en delegasjon fra Hallingdal med høy kompetanse på arbeidsplasser, etablering og bosted og reiser dit våre potensielle innbyggere er. Våre samarbeidspartnere er: Hallingdal Etablerersenter, Hallingdal næringshage, Næringskonsulenter i kommunene og arbeidsplasser offentlig/privat.

AVLYST - DETTE PÅ GRUNN AV KORONASITUASJONEN.  Vi kommer tilbake i 2021

Hallingdal er i VEKST og vi trenger DEG!  

Vi kommer til Oslo 2.desember 2020  kl.16.30-19.30 for å treffe deg som er nysgjerring på Hallingdal som bo- og arbeidsplass.
Arrangementet er gratis - HÅPER Å SE DEG!

Vi vil vise deg hvilke muligheter du har innen jobb, bolig, næringsetablering, barnehageplass og annet du måtte lure på om Hallingdal.
Målet med dette treffet er å etablere kontakt med potensielle tilflyttere og gjøre terskelen for å flytte til Hallingdal lavere.
Velkommen til en ettermiddag fylt med nyttig Hallinginfo, mat og gode kontakter!

På grunn av smittevern må vi ha påmelding - send til:  linda@hallingdal.no 
innen 25.11. 2020  Se også facebook