Bakgrunnsbilde
Hallingtreff

Hallingdal arrangerer Hallingtreff i byer der vi vet det er en del studenter og andre fra Hallingdal som kanskje vurderer å flytte hjem igjen. Målet med Hallingtreff er å etablere kontakt med potensielle tilflyttere og gjøre terskelen for å flytte til Hallingdal lavere. Vi møter utflytta Hallinger og andre som er nysgjerrige på regionen vår. Vi samler en delegasjon fra Hallingdal med høy kompetanse på arbeidsplasser, etablering og bosted og reiser dit våre potensielle innbyggere er.  Våre samarbeidspartnere er: Hallingdal Etablerersenter, Hallingdal næringshage, Næringskonsulenter i kommunene og arbeidsplasser offentlig/privat.

HALLINGTREFF HØST 2020

.   Hallingdal er i VEKST og vi trenger DEG!
.   Vi kommer til Oslo 2.desember 2020 for å treffe deg som er
.   nysgjerrig på Hallingdal som bo- og arbeidsplass.
.   Arrangementet er gratis - HÅPER Å SE DEG!

 

Vi vil vise deg hvilke muligheter du har innen jobb, bolig, næringsetablering, barnehageplass og annet du måtte lure på om Hallingdal.
Målet med dette treffet er å etablere kontakt med potensielle tilflyttere og gjøre terskelen for å flytte til Hallingdal lavere.
Velkommen til en ettermiddag fylt med nyttig Hallinginfo, mat og gode kontakter!

På grunn av smittevern må vi ha påmelding - send til:  linda@hallingdal.no 
innen 25.11. 2020.

 

HALLINGTREFF VÅREN 2018
Onsdag 2. mai på Hotel Augustin på Trondheim torg
Torsdag 3. mai på Hotel Rosenkrantz i Bergen sentrum

For begge dagene gjelder følgende program:
Kl. 16.30 Velkommen, mingling og litt mat
Kl. 17.30 Hallinginformasjon i plenum
Kl. 18.30 Kaffe og prat med aktuelle kontakter

Alle er hjertelig velkommen!
For mer informasjon og påmelding ta kontakt med prosjektleder Ulrikke Ytteborg på:
e-post: ulrikke@hallingdal.no eller tlf: 92 66 51 69. 
Påmelding med navn og telefonnummer innen søndag 29. april. 


Hallingtreff Oslo 2017I april 2017 var vi i Oslo og traff denne bra gjengen. På bildet til venstre ser vi Kristian Akervold forteller om sin reise hjem. Han forteller om hvordan det er å ha sitt eget vann å komme til kontra å gå tur rundt Sognsvann. I dag kaller han seg "ekstremt lykkelig hjemflytta Halling". Mange er nysgjerrige på arbeidsmarkedet vårt og blir overrasket når de ser hvilke muligheter de har. Vi oppforderer alle som søker jobb i Hallingdal til å følge fb siden vår "Jobb i Hallingdal".


Hallingtreff Bergen 2014I mai 2014 var vi i Bergen og hadde en flott ettermiddag sammen med denne gjengen. En god blanding av utflytta Hallinger og gode venner og kjærester til de som ville flytte hjem igjen. Flere fikk seg nok en liten aha opplevelse når de oppdaget hvilke muligheter som finnes i regionen vår. I dag har flere av disse bosted i Hallingdal. 
 

 

Hallingtreff Oslo 2013I mai 2013 var vi i Oslo og møtte en bra gruppe med aktive og nysgjerrig folk. En stor gjeng fra Hallingdal reiste nedover. Både næringslivet, næringskonsulenter og flere ordførere var med. Av de som møtte opp er det nå flere av disse bor nå i Hallingdal.