Bakgrunnsbilde
Yrkesmesse

StorefjellYrkesmessa arrangeres hvert annet år på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet. Målet er å gi elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Hallingdal god veiledning om hvilke utdannings-, fagopplærings- og yrkestilbud som finnes i og utenfor Hallingdal. I tillegg ønsker vi å informere og bevisstgjøre elevene om hvilke valgmuligheter de har i forhold til sine interesser og ønsker.

Vi ønsker å gi ungdom bedre innsikt i mangfoldet som finnes i lokalt næringsliv, og hvilke muligheter de har for jobb i Hallingdal etter endt utdanning. Opplæringskontorer fra ulike bransjer og en rekke lokale bedrifter inviteres derfor til å fortelle om sin arbeidshverdag og vise mulighetene som finnes. Elevene oppfordres til aktiv deltakelse og utprøving av alt fra verktøy, maskiner, matlagning og annet som benyttes i de ulike yrkene. Representanter fra ulike høgskoler og fagskoler er også representert.

Neste Yrkesmesse arrangeres vinteren 2019/2020. Følg gjerne Yrkesmessa på facebook for oppdatert informasjon. 

  

Pål RørbyDet er Regionrådet for Hallingdal som står bak prosjektet med Hallingexpo som prosjektansvarlig. Ønsker du å vite mer om Yrkesmessa i Hallingdal er du velkommen til å kontakte prosjektleder i Hallingexpo Pål Rørby på tlf: 91638675 evnt e-post: paal@hallingexpo.no.