Bakgrunnsbilde
Ledige stillinger

For ledige stillinger i Hallingdal følg Jobb i Hallingdal på facebook. Siden er for deg som ønsker jobb eller har ledige stillinger å tilby. Det er Regionrådet for Hallingdal som administrerer siden og vi ønsker at det skal være enkelt for deg som leter etter jobb i Hallingdal å få oversikt over hva som finnes av ledige stillinger i regionen vår. Vi ønsker også at du som arbeidsgiver enkelt kan fortelle om dine behov for arbeidskraft.  


Vi samler ledige stillinger fra finn, NAV, kommunale nettsider og andre steder vi finner ledige jobber slik at du enkelt skal finne dem.

Selv kan du kan legge ut en stillingsannonsen eller en jobbforespørsel. Vi vil at lista skal være lav. Det betyr at om du er på jakt etter en sommerjobb eller en ingeniørstilling er alt like velkomment.  

Ikke alle jobber blir utlyst. Vi oppfordrer alle som ønsker jobb i Hallingdal til selv å være proaktiv og kontakte potensielle arbeidsgivere. Vår erfaring er at mange setter stor pris på en slik henvendelse og kanskje kan det komme et spennende samarbeid ut av det.