Bakgrunnsbilde
Skummelt oppdrag

Skummelt oppdrag

Hver høst arrangerer ungdomsrådene i Hallingdal "Skummelt Oppdrag"!

Skummelt oppdrag er et skummelt arrangement for, og av ungdom i Hallingdal. I år er det Hallingdal og Gol ungdomsråd som står for arrangementet. Målet er å samle ungdommer fra alle kommunene våre til en felles opplevelse. De påmeldte deles inn i grupper som skal gjennom en løype. Hvert år er konseptet nytt og historien forandret. Skummelt oppdrag er et rusfritt arrangement for ungdom i Hallingdal fra 8. klasse på ungdomsskolen til 3. klasse på videregående. 

I år har Skummelt oppdrag fått overskriften "Forsvunnet". Historien utspiller seg på Golsfjellet. Det blir satt opp busser fra Flå, Nes, Geilo, Hemsedal og Ål som busser alle elevene trygt til Gol skyss stasjon. Herfra kjører bussene opp til fjellet hvor hendelsene finner sted. 

Du kan melde deg på enten fredag 27. oktober eller lørdag 28. oktober. Arrangementet vil vare fra ca kl16 - 22.00.
Mer informasjon blir sendt ut til de som er påmeldt. 
Deltageravgift på kr 100,- dekker buss, mat og en morsom og skummel opplevelse du sent vil glemme! 

Du kan melde deg på i en gruppe på 4 eller som enkeltperson. Alle vil bli fordelt i grupper som sammen skal gjennomføre oppgaver. Vi har voksne tilstede under hele arrangementet og kan allerede nå melde om at 4 av våre 6 ordførere stiller disse dagene! 

Klikk her for å melde deg på Skummelt oppdrag 2017! 

Lurer du på noe ang. Skummelt oppdrag kan du kontakte sekretær for Hallingdal ungdomsråd: Ulrikke Ytteborg på tlf: 926 65 169 eller mail: ulrikke@hallingdal.no  

I 2016 var arrangementet på Gamle Gamleheimen på Gol under navnet "HJEMSØKT". Her ble lagene sendt gjennom en rebusløype hvor oppgaven var å finne ut av mistekelige dødsfall på Gamle Gamleheimen. Mange skuespillere var i sving med sminke og kostymer. Både kjeller, loft og uthus ble tatt i bruk. Skummelt, men også veldig morsomt.