Bakgrunnsbilde

Digital jobbmesse

03.03.2021

Bilde Halling.no

I samarbeid med NAV Asker, Bærum og Drammen deltar Hallingdal på en digital jobbmesse 11. mars, for å synliggjøre arbeidsmulighetene i Hallingdal.

NAV Hallingdal, Regionrådet for Hallingdal, og Hallingdal Næringshage vil delta på jobbmessen, på vegner av alle arbeidsgivere i regionen, i håp om å kunne koble interesserte jobbsøkere med aktuelle arbeidsgivere.

Digital jobbmesse vil foregå "live" 11. mars 2021, kl.12.00 -14.30. Da vil arbeidssøkere kunne besøke ulike stands og bli møtt av arbeidsgivere, inkludert Hallingdal sin fellesstand. Den digitale jobbmessa vil ellers være åpen i hele perioden fra 10. mars - 31. mars2021 , men i hovedsak ubemannet. 
Registrer ledige jobber på jobbihallingdal.no eller arbeidsplassen.no!
Arbeidsgivere som har et rekrutteringsbehov oppfordres til å registrere ledige jobber på jobbihallingdal.no eller arbeidsplassen.no.
Ved å registrere en jobbannonse her, vil våre representanter kunne formidle disse stillingene på jobbmessen, men NAV vil også kunne sende deg lister over aktuelle kandidater, samt informere kandidater om de ulike stillingsutlysningene.